Barns födelsedagskalas

OBS! På grund av coronaepidemin ordnas guidningar tills vidare inte i muséet.

Det finns en möjlighet att anordna ett oförglömligt barnkalas i Aboa Vetus Ars Nova enligt principen att föräldrarna inte behöver göra något annat än att föra sina barn till museet.

Programmet

Födelsedagskalasen består av två delar: en 1 timmes äventyrsrunda och ett 45 minuters kalas. Det finns två olika alternativ att välja från: under äventyrsrundan ger sig barnen ut för att leta efter en skatt i Aboa Vetus tillsammans med guiden. När skatten efter spännande äventyr slutligen hittas får varje barn slå en lyckoslant av tenn tillsammans med museets smed. På konstrundan får barnen ställa upp för en tankspridd konstnär och samtidigt bekanta sig med färgernas och materialens fascinerande värld.

Meny och pris

Födelsedagskalasets pris är beroende av antalet barn, vår menyalternativ är:

Ett urval av sötsaker, potatischips, saft / vatten, och M Kitchens välsmakande artesanglassar. Glassportionerna görs i caféts glassbar och barnen får dekorera portionerna med till exempel godis om de vill. Priset är 210 € och är avsett för minst 10 barn (extra barn 21 €).

På söndagar och övriga helgdagar tilläggs en extra avgift på 30 euro.

Kalasen lämpar sig väl för 6–12-åringar och det rekommenderade antalet deltagare är max 15 barn. Vår guide tar emot barnen i aulan och är närvarande under hela kalaset. Om antalet av födelsedagsgäster är över 13, önskar vi att en av födelsedagsbarnets föräldrar följer med på rundturen.

Kalas kan för tillfället anordnas varje vardag mellan kl. 11.00–18.45, på lördag och söndag mellan kl. 15.00–18.45 (dagens sista kalas börjar alltså kl. 17.00 och då äter sällskapet först, under andra tider enligt situation).

Tilläggsinformation och reservering

info@aboavetusarsnova.fi