Etäopastukset

Ohjattu etäopastus Turun arkeologiaan

Katso esittelyvideo!

Etäopastuksella arkeologi kertoo Turun historiasta ja museon raunioalueesta kuva- ja videoesityksen avulla. Maan alla säilynyt arkeologinen tieto kertoo kaupungin historiasta ja paikalla eläneistä ihmisistä satojen vuosien ajalta. Kierroksella tarkastellaan arkeologisia löytöjä, ja kuullaan myös arkeologin työstä ja siitä, miten tieto menneisyydestä syntyy.

Opastusmaksu
  • suomeksi tai ruotsiksi 75 € / tunti (pyhäpäivisin 100 €)
  • muilla kielillä 85 € / tunti (pyhäpäivisin 110 €)
Lisätiedot ja varaukset

Varaa opastus vaikka työporukan virkistyspäivään tai etäluokkaretkikohteeksi! Ohjattu etäopastus arkeologiaan voidaan toteuttaa Zoom- tai Teams-alustalla (suosimme ensisijaisesti Zoomia). Varausvahvistuksen yhteydessä saat osallistumislinkin, jonka voit jakaa eteenpäin muille osallistujille. Ohjelmia ei tarvitse erikseen ladata omalle koneelle, vaan osallistua voi myös nettiselaimella.

Varauksia ottaa vastaan museolehtori Janna Jokela: janna.jokela@avan.fi tai 0207 181 637

Kerro varauksen yhteydessä toiveistasi opastuksen sisällön suhteen. Varaa opastus mielellään hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa ennen toivomaanne ajankohtaa.

Seuraa videoituja Minuuttiopastuksia!

Lyhyillä video-opastuksilla asiantuntijamme kertovat näyttelyistämme ja museoalueen kiinnostavista yksityiskohdista. Tutustu minuuttiopastuksiin Youtubessa!

Etäopastuksellla pääsee kuulemaan Turun menneisyydestä suoraan arkeologilta!
Etäopastuksellla pääsee kuulemaan Turun menneisyydestä suoraan arkeologilta!
Punasavesta valmistettu lelueläin
Etäopastuksella tutustutaan maasta tehtyihin arkeologisiin löytöihin kuvien ja 3D-mallinnosten avulla. Kuva: Jari Nieminen
Arkeologi kaivaa maata
Etäopastuksella opas kertoo myös arkeologin työstä ja tutkimusmenetelmistä. Kuva: Jari Nieminen