M Kitchen & Café

M Kitchen & Café on avoinna tiistaista 26.1.2021alkaen tiistaista sunnuntaihin, toistaiseksi klo 11–15. Lounaslistan ja viimeisimmät tiedot aukioloajoista voi tarkistaa ravintola-kahvilan verkkosivuilta.

Ravintola-kahvila M Kitchen & Café tarjoaa Suomen parhaita MBakeryn leipomotuotteita, herkullista lounasta, viikonloppubrunsseja lauantaisin ja sunnuntaisin sekä kokous- ja juhlapalveluita tilausravintolana Aboa Vetus & Ars Novan aulatilassa. Ravintolamme tunnelmalliseen ympäristöön kuuluu keskiaikaisten kivitalojen rauniot ja sisäpihan puutarhan terassi.

Yksityis- ja yritystapahtumat kuten kokoukset, karonkat, pikkujoulut ja perhejuhlat on mahdollista järjestää myös aukioloaikojen ulkopuolella. Tarkempia tietoja ravintola-kahvilan ajankohtaisista palveluista löytyy osoitteesta https://www.mbakery.fi/mkitchencafe/

Ota yhteyttä

M Kitchen & Caféa johtaa ravintolatoimen päällikkö Minna Turvala. Tarjontaan voi tutustua tarkemmin ravintola-kahvilan verkkosivuilla tai tiedustelulla osoitteesta mkitchencafe@mbakery.fi tai numerosta 040 1979005.

Kokoukset ja juhlat

Museolla on kaksi vuokrattavaa kokoustilaa: Biljardisali ja Factory. Lisäksi Pyhän Annan kappeli Aboa Vetuksessa on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Juhla- ja kokouspalveluihin liittyen voi ottaa yhteyttä sähköpostiin mkitchencafe@mbakery.fi tai numeroon 040 1979005.