M Kitchen & Café

Ravintola-kahvila M Kitchen & Café tarjoaa Suomen parhaita leipomotuotteita, herkullista lounasta, viikonloppubrunsseja sekä kokous- ja juhlapalveluita. Tunnelmalliseen ympäristöön kuuluvat keskiaikaisten kivitalojen rauniot ja puutarhan kutsuva terassi. M Kitchen & Café on avoinna joka päivä klo 11–19. Pöytävarausta suositellaan erityisesti viikonloppuisin.

Lounas 

Keittiömme valmistaa upeita lounasannoksia pöytiin tarjoiltuna sekä katamme tarjolle myös runsaan salaattipöydän. Lounasvaihtoehtoina salaattipöytä 10,50€, päivän keitto 8,00€ ja päivän lämmin lounasannos 10,50€. Salaattipöytä, keitto ja päivän lämmin annos yhteishintaan 12,50€. Lounaaseen kuuluu vesi, leipä ja luomukahvia/-teetä. Lisäksi tarjoamme lounasasiakkaille leivokset ja kakkupalat huokeaan lounashintaan.
Lounas ma–pe klo 11–14.

Viikonloppubrunssit

Lauantaisin svengataan Jazz-brunssin tahdeissa. Paikalla on DJ soittamassa musiikkia, ja tarjolla on mahtavaa ruokaa, juomaa ja tunnelmaa. Lauantain Jazz-brunssi katetaan klo 11 ja 13 kattauksiin hintaan 21,00€.

Sunnuntaina herkkupöytä on täynnä paljon erilaisia salaatteja, lämpimiä ruokia, makeita herkkuja, kahvia/teetä ja mehua! Sunnuntaibrunssin kattaukset klo 11 ja 13 hintaan 21,00€.

Varmista paikkasi varaamalla pöytä etukäteen sähköpostitse mkitchencafe@mbakery.fi

Ota yhteyttä

M Kitchen & Caféa johtavat Mikko Hietala ja Katja Nurmi. Tarjontaan voi tutustua tarkemmin ravintola-kahvilan verkkosivuilla tai tiedustelulla osoitteesta mkitchencafe@mbakery.fi tai numerosta 040 1979005.

Kokoukset ja juhlat

Museolla on kaksi vuokrattavaa kokoustilaa: Biljardisali ja Factory. Lisäksi Pyhän Annan kappeli Aboa Vetuksessa on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Juhla- ja kokouspalveluihin liittyen voi ottaa yhteyttä sähköpostiin mkitchencafe@mbakery.fi tai numeroon 040 1979005.