Lasten syntymäpäivät

Seikkailukierros Aboa Vetuksessa
Seikkailukierros Aboa Vetuksessa

Parhaat synttärit ikinä! Aboa Vetus & Ars Novassa on mahdollista järjestää ikimuistoiset lasten syntymäpäivät. Museo-opas huolehtii lapsista synttäreiden ajan.

Ohjelma

Synttärit muodostuvat kahdesta osasta: tunnin museokierroksesta ja 45 minuutin jätskikutsuista.

Museokierros

Kierroksen voi valita seuraavista vaihtoehdoista. Seikkailijat palkitaan kierrosten päätteeksi tinaisella onnenlantilla, joka tehdään omin käsin museon lanttipajassa.

  1. Seikkailukierroksella Aboa Vetuksessa lapset etsivät oppaan johdolla vihjeitä, tekevät tehtäviä ja tutustuvat jännittävän tarinan siivillä keskiaikaiseen maailmaan.
  2. Ars Novan taidekierroksella lapset auttavat hajamielistä taiteilijaa tutustuen samalla värien ja materiaalien kiehtovaan maailmaan.

SyntymäpäiväkutsutTarjoilut

Herkuttelusta vastaa M Kitchen & Café, jonka ihanista artesaanijäätelöistä lapset saavat koota oman annoksensa. Tarjolla myös makeiset, perunalastut ja mehut.

Hinta

Hinta on 10 lapselta 210 €, lisälapset 21 € / lapsi. Sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä hintoihin lisätään 30 € lisämaksu.

Ikäsuositus ja ryhmäkoko

Kutsut soveltuvat hyvin 6–12 -vuotiaille ja suositeltu osallistujien maksimimäärä on 15 lasta. Jos lapsimäärä on yli 13, toivomme, että synttärisankarin toinen vanhempi lähtee mukaan kierrokselle. Oppaamme vastaanottaa lapset aulassa ja on mukana koko synttäreiden ajan.

Toteutusaika

Synttäreitä on mahdollista järjestää museon aukiolopäivinä arkisin klo 11.00–17.45 välisenä aikana, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15.00–17.45 välisenä aikana (viimeinen mahdollinen aloitusajankohta on klo 16.15 ja tällöin jätskikutsut ovat ensin, muina aikoina tilanteen mukaan).

Lisätiedot ja varaukset

Puhelimitse 0207 181 635 (arkisin klo 12-14)
Sähköpostitse info(at)aboavetusarsnova.fi tai tee varauspyyntö.