Kokoukset ja yksityistilaisuudet

Aboa Vetus & Ars Novan inspiroivassa ympäristössä järjestyvät kokoukset ja seminaarit sekä yksityistilaisuudet ja juhlat. Museolla on kaksi vuokrattavaa kokoustilaa: Biljardisali ja Factory. Lisäksi Pyhän Annan kappeli Aboa Vetuksessa on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Museon aulatila M Kitchen & Café on varattavissa yksityistilaisuuksiin ennen klo 11 ja klo 19 jälkeen. M Kitchen & Café vastaa kokous- ja juhlatarjoiluista.

Factory

BiljardisaliMuseon pääsisäänkäynnin vieressä sijaitseva Factory-monitoimitila muuntuu moneen ja kalusteet ovat helposti siirreltävissä toiveittesi mukaan. Siellä järjestät kokouksen, työpajan, pienimuotoisen tuote-esittelypäivän tai juhlavan päivällisen. Tilaan mahtuu maksimissaan 45 henkilöä (pelkät tuolit), luentosali-muodossa 40 henkilöä ja juhlamuodossa (kaksi pitkää pöytää) 24 henkilöä.

Av-välineistö: dataprojektori, Windows pc-kannettava, langaton nettiyhteys, valkokangas, fläppitaulu

Biljardisali

FactoryPalatsin ylimmässä kerroksessa sijaitseva Biljardisali on 22-paikkainen juhla- ja kokoustila, josta avautuvat upeat jokinäkymät Turun kattojen yli. Se sopii erinomaisesti pienempiin asiakastilaisuuksiin.

Av-välineistö: kiinteä dataprojektori, Windows pc-kannettava, langaton nettiyhteys, valkokangas, fläppitaulu.

Pyhän Annan kappeli

Aboa Vetuksessa sijaitseva ekumeeninen Pyhän Annan kappeli vihittiin käyttöön 2001. Se tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön juhlaviin tilaisuuksiin.

Hinnat

Tilojen hinnat ovat porrastetut tilaisuuden keston mukaan:

  • 200 € / alle 2 tuntia
  • 250 € / 2–4 tuntia
  • 300 € / yli 4 tuntia

Pyhän Annan kappelin käytöstä peritään henkilömäärästä riippumatta tilauskohtainen vuokra, joka on museon aukioloaikoina 100 € / tilaisuus (ei sisällä vieraiden pääsylippuja muualle museoon)
Hinnat ovat voimassa arkisin klo 9–19. Jos tilaisuus alkaa aiemmin tai jatkuu klo 19 jälkeen, perimme vahtimestarikuluja 50 € / alkava tunti.

M Kitchen & Café

Museon yhteydessä toimivasta M Kitchen & Cafésta voi tilata kokous- ja juhlatarjoiluja sekä lounaan.

Lisätiedot ja varaukset mkitchencafe@mbakery.fi, 040-1979005.

Lisätiedot ja varaukset

Puhelimitse 0207 181 635 / Asiakaspalveluamanuenssi Juha Sillanpää
Sähköpostitse info@aboavetusarsnova.fi tai tee varauspyyntö.