Vastaa kyselyyn ja auta museoita kehittämään digisisältöjään!

UUTINEN | julkaistu: 21.4.2021

Eletty poikkeusaika on osoittanut, että ihmisten tarve elämyksille on suuri. Museot pyrkivät tarjoamaan kulttuuria, tietoa ja elämyksiä helposti lähestyttävällä tavalla. Tulevaisuudessa museopalvelujen digisisällöt ovat yhä tärkeämmässä roolissa. Haluamme kehittää digitaalisia sisältöjä mahdollisimman saavutettaviksi ja vuorovaikutteisiksi. Osallistu siis kyselyymme ja kerro meille, miten voimme tuoda museoelämykset kotiisi digisisältöjen avulla! 

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/7A59AA6E35B2518F

Tällä kyselytutkimuksella pyritään selvittämään museoiden tarjoamien digitaalisten sisältöjen käyttöä, sekä kartoittamaan niitä osa-alueita, jotka eniten kaipaavat kohennusta. Haluamme kuulla, mitä yleisö ajattelee museoiden digisisällöistä ja niiden ominaisuuksista verrattuna esimerkiksi perinteisiin museovierailuihin. Kaikki vastaukset kyselyyn ovat suureksi avuksi.

Kyselyn toteuttaa opetus- ja kulttuuriministeriön tukema hanke Kohti parempia digisisältöjä. Hankkeella kehitetään museoiden digitaalisia palveluja ja digisisältöjä. Mukana ovat: Aboa Vetus Ars Nova, Forum Marinum, Suomen metsämuseo Lusto, Postimuseo sekä Suomen maatalousmuseo Sarka, joka koordinoi hanketta.

Kysely on avoinna 19.5.2021 saakka. Kysely on täysin anonyymi; taustatiedot kerätään saavutettavuuden kartoittamiseen. Kiitos ajastanne ja hyvää kevättä!

Aboa Vetus Ars Nova  
Forum Marinum 
Lusto – Suomen metsämuseo 
Postimuseo 
Suomen maatalousmuseo Sarka 

RSS syöte