TurkuART Afterwork torstaina 6.10. kutsuu rentoutumaan taiteen parissa työpäivän jälkeen

UUTINEN | julkaistu: 5.10.2016

Turkulaiset museot ja taiteilijavetoiset galleriat täyttyvät ihmisistä, kohtaamisista ja puheensorinasta, kun TurkuART Afterwork avaa gallerioiden ja museoiden ovet iltaan saakka torstaina 6.10. Jokainen on tervetullut kokemaan taidetta omalla tavallaan ja juuri omana itsenään. Tarjolla on näyttelyiden lisäksi myös erikoisohjelmaa. Tervetuloa nauttimaan, ihastelemaan ja ihmettelemään!

Aboa Vetus & Ars Nova tarjoaa vapaan pääsyn taidenäyttelyihin klo 16–19

Tarjoamme illan aikana vapaan pääsyn Ars Novan molempiin kerroksiin sekä Takkahuone-galleriaan. Esillä on kolme kiinnostavaa näyttelyä: Vuoden nuori taiteilija 2016: Reima Nevalainen, kokoelmanäyttely Asetelmasta maisemaan sekä Takkahuoneessa Sini Pelkin uusi videoteos Length.

Vuoden nuori taiteilija 2016 -näyttelyssä voi keskustella teosten herättämistä kysymyksistä amanuenssi Silja Lehtosen kanssa sekä osallistua opastetulle kierrokselle näyttelyyn klo 18. Aboa Vetus & Ars Nova on avoinna klo 19 saakka.

Ota mukaan työkaverisi ja tule rentoutumaan taiteen keskelle töiden jälkeen!

TurkuART Afterwork -tapahtumassa mukana ovat Aboa Vetus & Ars Nova, B-galleria, Galleria Joella, Galleria Jänis, Galleria Å, Titanik-galleria, Turun taidelainaamo, Turun taidemuseo, Valokuvakeskus Peri, Vanhan Suurtorin galleriat ja Wäinö Aaltosen museo.

Jaa omat kuvasi tapahtumasta tunnuksella #turkuartafterwork

RSS syöte