Turku Biennaalissa tapahtuu loppuun asti

UUTINEN | julkaistu: 14.3.2018

8. Turku Biennaali on esillä Aboa Vetus & Ars Novassa vielä 8.4. saakka. Marraskuussa avautuneeseen näyttelyyn on kuulunut runsas oheisohjelma, joka on pitänyt sisällään taiteilijavierailuja, keskustelutilaisuuksia, työpajoja ja opastuksia. Tahti ei hiljene loppuakaan kohden vaan maalis- ja huhtikuussa museo on tapahtumia täynnä!

Onko Turku Biennaali vielä näkemättä? Heti tänään keskiviikkona 14.3. afterwork-opastus näyttelyyn klo 17.30!

Haluatko tulla viettämään vapaapäivää museoon? Lauantaina 17.3. vietämme Biennaalipäivää, johon sisältyy Nita Veran taiteilijavierailu klo 12.15, lasten oma biennaalikierros klo 14.00 ja maksuton karkkitaidetyöpaja klo 12–15!

Kiinnostaako politiikka ja maailman tapahtumat? Keskiviikon 21.3. keskustelutilaisuudessa klo 17.30 puhumassa Turun yliopiston poliittisen historian professori Louis Clerc ja biennaalitaiteilija Pekka Niskanen, jonka videoinstallaatio Yhteisöterrorit käsittelee Pariisin 2015 terrori-iskuja seurannutta traumaa.

Haluatko heittäytyä kehon vietäväksi? Toisissa tiloissa- kollektiivi pitää museolla lauantaina 24.3. Humanoidihypoteesi-työpajan, missä tarkastellaan taidetta ei-inhimillisestä näkökulmasta. Työpajassa tehdään helppoja kehollisia harjoitteita, jotka sopivat kaikille. Ilmoittaudu työpajaan ennakkoon: Janna Jokela, 0207 181 637, janna.jokela@aboavetusarsnova.fi.

Mietitkö mitä tekisit pääsiäisenä? Museo on auki koko pääsiäisen ja 8. Turku Biennaaliin järjestetään yleisöopastus joka päivä klo 12.15. Lauantain 31.3. kierroksella mukana biennaalitaiteilija Riikka Kuoppala!

Etkö jaksa pitkiä opastuksia? TurkuART Afterwork järjestetään taas torstaina 5.4. Museolla vartin mittaisia pikaopastuksia Turku Biennaaliin klo 16.15, 16.45, 17.15, 17.45 ja 18.15.

Rakastatko tutkailla taidetta ajan kanssa? Siihen on mahdollisuus lauantaina 7.4. klo 12–16 kun Turku Biennaalissa järjestetään VTS-maraton. Visual thinking strategies -menetelmään pohjautuen tällä kierroksella taideteoksia tutkitaan ajan kanssa ja jokainen voi löytää niistä omia ainutlaatuisia näkökulmiaan. Mukaan voi tulla niin pitkäksi aikaa kuin itse haluaa.

Tervetuloa museoon!

Nita Veran teos Turku Biennaalissa.
Nita Veran teos "3:36" Turku Biennaalissa. Kuva: Jari Nieminen.
Pekka Niskasen teos Turku Biennaalissa
Pekka Niskasen teos Yhteisöterrorit. Kuva: Jari Nieminen
Riikka Kuoppalan teos Turku Biennaalissa
Riikka Kuoppalan teos Names That We Understand. Kuva: Jari Nieminen.

RSS syöte