Rekrytoimme: markkinointiviestinnän asiantuntija Aboa Vetus Ars Novaan

UUTINEN | julkaistu: 27.5.2022

Aboa Vetus Ars Nova on arkeologian ja nykytaiteen museo keskellä Turkua. Suomen ainoa arkeologinen museo kutsuu maan alta esiin kaivettuun vanhaan Turkuun, ja taidenäyttelyt esittelevät ajankohtaisia nykytaiteilijoita, ajan ilmiöitä sekä säätiön taidekokoelmaa.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen markkinointiviestinnän asiantuntijaa vastaamaan Aboa Vetus Ars Nova -museon ja -säätiön viestinnästä ja markkinoinnista. Tehtävässä pääset kehittämään museon viestintää, brändiä ja toimintaa monipuolisesti. Rooli muokataan tarkemmin valitun henkilön osaamisen ja kiinnostusten kohteiden mukaan.

Toivomme hakijalta:

  • työhön soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta viestinnästä ja markkinoinnista
  • kokemusta monipuolisesta sisällöntuotannosta
  • kotimaisten kielten lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
  • organisointi- ja ideointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja

Eduksi katsomme lisäksi:

  • kokemuksen mediaviestinnästä
  • osaamisen valokuvauksesta, graafisesta suunnittelusta sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmista (Adobe)

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mielenkiintoisten sisältöjen parissa, kannustavassa työyhteisössä ja upeassa ympäristössä keskellä Turkua. Meillä on käytössä lounas-, kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä kattava työterveyshuolto ja etätyömahdollisuus.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen, palkkatoiveineen ja työnäytteineen lähetetään 12.6.2022 mennessä osoitteeseen hannele.lehtonen@avan.fi. Työn aloitus elokuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja museonjohtaja Hannele Lehtonen, 0400 859 746, hannele.lehtonen@avan.fi  ja toimitusjohtaja Ari Valkki, 0400 770 937, ari.valkki@avan.fi. Yhteydenotot arkisin klo 14-16. 

Lue lisää museostamme: www.avan.fi

RSS syöte