Osallistu yleisöraatiin 20.3. Miten museo tukee oppimista?

UUTINEN | julkaistu: 6.3.2019

Aboa Vetus & Ars Nova kehittää parhaillaan arkeologista toimintaansa yleisöraatien kautta. Seuraava opettajille ja opetustyöstä kiinnostuneille suunnattu yleisöraati järjestetään keskiviikkona 20.3. klo 17–19. Illan teemana on museo monialaisen oppimisen paikkana. Raadissa etsitään erilaisia tapoja käyttää arkeologista museota opetuksen tukena.

Teemaan virittäydytään museon Luutarhassa-näyttelyssä, joka kertoo luututkimuksesta ja menneisyyden eläimistä luulöytöjen kautta. Turun biologisen museon tutkija Roland Vösa ja englannin ja ranskan kieltenopettaja Eeva Hiidensola herättelevät ajatuksia siitä, miten historiallinen näyttely taipuu biologian ja kielten opetukseen. Keskustelu jatkuu kahvin äärellä.

Iltaan ovat opettajien ohella tervetulleita myös kaikki muut opetustyöstä kiinnostuneet. Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Osallistujat saavat halutessaan opastetun kierroksen Aboa Vetukseen koululuokan tai muun ryhmän kanssa (kierros on käytettävä 31.5.2019 mennessä) tai vaihtoehtoisesti vapaalippuja museoon.

Ilmoittaudu maanantaihin 18.3. mennessä ulla.clerc@aboavetusarsnova.fi. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa.

Tilaisuus on osa Suomen Kulttuurirahaston tukemaa Museovisio-hanketta. Museovision avulla Aboa Vetus & Ars Nova uudistaa arkeologista näkökulmaansa.

Lisätiedot:

Ulla Clerc, näyttelyamanuenssi Aboa Vetus & Ars Nova ulla.clerc@aboavetusarsnova.fi p. 0207 181 64

RSS syöte