Opi museossa -viikon vinkki: Sää ja mää -oppimateriaali

UUTINEN | julkaistu: 5.10.2020

Suomen museoliitto järjestää yhdettätoista kertaa 6.–9.10.2020 koululaisille ja opiskelijoille suunnatun Opi museossa -viikon. Tänä vuonna viikon teemana on saavutettavuus. Teeman mukaisesti monet museot tarjoavat helposti saavutettavia, digitaalisia oppimateriaaleja, pelejä, videoita ja virtuaaliopastuksia luokkahuoneissa hyödynnettäviksi. Yhteensä 53 museota on mukana kampanjaviikossa.

Aboa Vetus & Ars Nova -museo vinkkaa säätä ja ilmastoa käsittelevästä verkko-oppimateriaalistaan: Sää ennen, nyt ja tulevaisuudessa. Materiaali on vapaasti käytettävissä. Se on suunniteltu yläkouluikäisille ja kiinnittyy nuorten omiin kokemuksiin säästä. Säätä tarkastellaan eri oppiaineiden näkökulmista, sekä fysikaalisena ilmiönä että historiallisena jatkumona. Sisältö sopii 2–8 oppitunnin mittaisen kokonaisuuden toteuttamiseen. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä!

https://www.aboavetusarsnova.fi/fi/opettajille/saa-ja-maa-oppimateriaali

Oppimateriaali on syntynyt Aboa Vetus & Ars Nova -museo ja kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio Valonian yhteisprojektissa Sää ja mää – sään merkityksiä ennen ja nyt. Hanke sai tukea Keski-Suomen ELY-keskukselta.

RSS syöte