Opettajien syysinfo ti 25.9.

UUTINEN | julkaistu: 4.9.2018

Aboa Vetus & Ars Nova on elämyksellinen oppimisympäristö ja monipuolinen luokkaretkikohde. Aboa Vetuksen näyttelyt kertovat historiasta ja arkeologiasta ja Ars Novassa on esillä taidetta kahdessa kerroksessa. Museo tarjoaa kouluryhmille opastuksia ja työpajoja. Museolehtori on koulujen yhteyshenkilö, joka auttaa myös omatoimisen museovierailun suunnittelussa.

Museo järjestää opettajille kaksi kertaa vuodessa infotilaisuuden, jossa kerrotaan museon ajankohtaisista näyttelyistä ja tarjonnasta. Syyskauden 2018 infotilaisuus pidetään tiistaina 25.9. klo 17.30 museon Factory-tilassa. Infon jälkeen on mahdollisuus osallistua opastetulle kierrokselle joko museon historialliselle puolelle Aboa Vetukseen tai nykytaiteen puolelle Ars Novaan, missä esillä on tuolloin Vuoden nuoren taiteilijan J. A. Juvanin näyttely ONE MAN SHOW.

Kahvitarjoilun vuoksi pyydän ilmoittautumaan tilaisuuteen etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse: janna.jokela@aboavetusarsnova.fi tai 0207 181 637. Kerro osallistutko opastukselle ja kerro samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Tervetuloa museoon!

Opettajien sähköpostilista

Tiedotamme sähköpostitse opettajille ja kouluille museon ajankohtaisesta tarjonnasta. Jos haluat liittyä listalle, laita viestiä museolehtorille janna.jokela@aboavetusarsnova.fi.

Postituslistan tietosuojaseloste.

RSS syöte