Opastettuja kierroksia pääsiäisenä 14.–17.4.2017

UUTINEN | julkaistu: 10.4.2017

Aboa Vetus & Ars Nova ja M Kitchen & Cafe ovat avoinna joka päivä klo 11–19 myös pääsiäisen pyhinä. Järjestämme pääsiäisen aikaan 14.–17.4. opastettuja kierroksia museoon pe–ma  klo 11.30 ja 12.15. Kierrokset sisältyvät museon pääsylipun hintaan.Aboa Vetuksen elämyksellinen ympäristö kertoo menneisyyden Turusta. Kuva: Jari Nieminen.

Klo 11.30 Aboa Vetus – vanha Turku
Aboa Vetus on maan alta löydetty kaupunginosa, jossa on eletty satojen vuosien ajan. Opastetulla kierroksella tutustutaan Aboa Vetuksen keskiaikaiseen rauniokortteliin ja arkeologisen Luutarha-näyttelyn eläimiin. Näyttelyn varrella on paljon tutkittavaa myös pienemmille museovieraille.

klo 12.15 taidenäyttelytOpastetuilla kierroksilla tutustutaan Aboa Vetus & Ars Novan ajankohtaisiin näyttelyihin. Kuva: Jari Nieminen.
Kierroksella tutustutaan Mieke Balin & Michelle Williams Gamakerin videoinstallaatioon Madame B. Emotionaalisen kapitalismin tutkimuksia, Ari Pelkosen videoteokseen Remain sekä kokoelmanäyttelyyn Kokoelman tekijät.

Kierrokset sisältyvät museon pääsylipun hintaan. Molemmat kierrokset kestävät 45 min. Kierrokset voi seurata kokonaisuutena tai osallistua vain toiselle puoliskolle.

M Kitchen & Caféssa on pääsiäsiviikolla luvassa torstaina 13.4. live-musiikkia klo 18 alkaen, lauantaina perinteinen jazz-brunssi ja sunnuntaina herkullinen brunssi klo 11–15.

Aboa Vetus & Ars Novan museokaupasta löytyy hauskoja pääsiäiskoristeita ja tuliaisia! Kuva: Karoliina Lomarainen.

RSS syöte