Nukkekotikursseja helmi- ja maaliskuussa

UUTINEN | julkaistu: 4.1.2016
Kuva: Maria Malmström

Nukkekoteja Lontoon Victoria & Albert Museum of Childhoodista -näyttelyyn liittyen järjestetään Aboa Vetus & Ars Novassa myös nukkekotikursseja, joissa pääsee itse tekemään uusia esineitä omaan nukkekotiin.

Nukkekotikurssi: Ainot ja Reinot

Sunnuntaina 14.2. klo 10–15 työpajatila Factoryssa

Kurssilla valmistetaan nukkekotikokoiset Aino- ja Reino-tossut. Ohjaajana toimii Maria Malmström. Kurssin hinta 25 € sisältää ohjauksen, materiaalit ja sisäänpääsyn museoon. Ilmoittautumisia ottaa vastaan museolehtori Janna Jokela: janna.jokela@aboavetusarsnova.fi tai 0207 181 637. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Kurssi sopii yli 15-vuotiaille.

Lasten roombox-nukkekotikurssi

Torstaista perjantaihin 25.–26.2. klo 10–15

Turun koulujen hiihtolomaviikolla järjestetään museolla lasten nukkekotikurssi. Kurssilla valmistetaan ja sisustetaan laatikon sisälle ns. roombox eli pienoishuone. Kurssin hinta on 50 € ja se sisältää ohjauksen, materiaalit sekä lämpimän lounaan ja välipalan kumpanakin päivänä. Ilmoittaudu kurssille ennakkoon: museolehtori Janna Jokelalle janna.jokela@aboavetusarsnova.fi tai 0207 181 637. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lapsen nimi, syntymäaika, mahdolliset erityisruokavaliot ja huoltajan yhteystiedot.

Nukkekotikurssi: vanerihuonekalut
KURSSI ON TÄYNNÄ!

Sunnuntaina 6.3. klo 10–15 työpajatila Factoryssa

Kurssilla valmistetaan nukkekodin huonekaluja vanerista taivuttamalla. Ohjaajana toimii Maria Malmström. Kurssin hinta 25 € sisältää ohjauksen, materiaalit ja sisäänpääsyn museoon. Ilmoittautumisia ottaa vastaan museolehtori Janna Jokela: janna.jokela@aboavetusarsnova.fi tai 0207 181 637. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Kurssi sopii yli 15-vuotiaille.

RSS syöte