Mitä toivoisit näyttelykerronnalta? Tule mukaan yleisöraatiin!

UUTINEN | julkaistu: 23.11.2018

Tiistaina 4.12.2018 klo 17–19 Aboa Vetus & Ars Novassa

Aboa Vetus & Ars Nova kehittää parhaillaan arkeologista toimintaansa. Järjestämme talven kuluessa yleisöraateja, joissa pohditaan yhdessä muun muassa Aboa Vetuksen pysyvään näyttelyyn liittyviä aiheita.

Joulukuun tapaamisessa pureudumme Aboa Vetuksen näyttelykerrontaan Luostarin jokikadusta kertovan näyttelyosuuden kautta: Mitä se meille kertoo? Mitä jättää sanomatta? Miten muuten aiheesta voisi kertoa? Laadimme illan aikana ehdotuksen, jonka museon henkilökunta työstää tilapäiseksi näyttelyosuudeksi Aboa Vetukseen.

Yleisöraati on tarkoitettu kaikille arkeologiasta ja museon toiminnasta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvi- ja glögitarjoilun.

Ilmoittautumisia toivomme viimeistään maanantaina 3.12. osoitteeseen ulla.clerc@aboavetusarsnova.fi tai numeroon 040-3529582. Täytä halutessasi myös kysely, jolla keräämme ajatuksia ja mielipiteitä Aboa Vetus & Ars Novan maanalaisen raunioalueen pysyvästä näyttelystä.

Tilaisuus on osa Suomen Kulttuurirahaston tukemaa Museovisio-hanketta. Museovision avulla Aboa Vetus & Ars Nova uudistaa arkeologista näkökulmaansa. 

RSS syöte