Lomapuuhaa lapsiperheille!

UUTINEN | julkaistu: 16.6.2016

Museo tarjoaa hauskaa tekemistä lapsiperheille koko kesän ajan.

Lasten omia museokierroksia järjestetään päivittän 6.6.–14.8. klo 11.30 ja 13.30. Kierros sisältyy pääsylipun hintaan, ja sen aikana seikkaillaan Aboa Vetuksen rauniokorttelissa ja tutustutaan taiteen maailmaan Ars Novan näyttelysaleissa oppaan johdolla. Vanhemmat voivat tällä välin osallistua samanaikaisesti järjestettäville yleisöopastuksille.

Aboa Vetukseen ja 15 huonetta -näyttelyyn on mahdollista tutustua myös hauskojen tehtävävihkojen kanssa. Aboa Vetuksesta löytyy lisäksi paljon toiminnallisia pisteitä, joissa voi mm. kokeilla millaista peliä keskiajalla pelattiin tai leikkiä historiallisia rakennuksia kuvaailla nukkekodeilla.

Museossa on mahdollista viettää myös kokonainen kesälomaviikko historian, arkeologian ja nykytaiteen parissa. Muutamia vapaita paikkoja loppukesän kesäkouluihin on vielä jäljellä!

Linnateatteri tarjoaa kesän ajan esityksiä koko perheelle museon sisäpihalla. Kesäkuussa pihalla viihdyttää riemukas Tatu ja Patu pihalla -esitys, ja heinäkuussa lavan valtaavat Fedja-setä, kissa ja koira. Katso tarkemmat esitysajat täältä.

Lastenkierroksella tutustutaan taiteeseen, historiaan ja arkeologiaan.


RSS syöte