Haemme asiakaspalvelijaa museon lippukassalle ja museokauppaan

UUTINEN | julkaistu: 5.7.2021

Kiinnostavatko sinua monipuoliset asiakaspalvelun työtehtävät historian ja nykytaiteen parissa?

Etsimme asiakaspalvelijaa Aboa Vetus Ars Nova -museon lippukassalle vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Edellytämme sinulta aiempaa asiakaspalvelu- ja kassakokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja iloista asiakaspalveluasennetta, myös kiireen alla.

Lisäksi sinulla tulisi olla ajantasaiset IT-taidot, sekä suomen, ruotsin ja englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, museon lipunmyynti ja museokaupan hoito, sekä asiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen ja varausten vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse.

Työaika sijoittuu museon aukioloaikoihin.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sunnuntaihin 1.8.2021 mennessä: hannele.lehtonen@avan.fi

Lisätietoa antaa museonjohtaja Hannele Lehtonen keskiviikkoisin 7.7., 14.7. ja 21.7. klo 13–15, hannele.lehtonen@avan.fi tai p. 040 085 9746.
 

Aboa Vetus Ars Nova on arkeologian ja nykytaiteen museo keskellä historiallista Turkua. Suomen ainoa arkeologinen museo kutsuu maan alta esiin kaivettuun vanhaan Turkuun. Museon taidenäyttelyt esittelevät ajankohtaisia nykytaiteilijoita sekä museon taidekokoelmaa. Museossa vierailee vuosittain noin 60 000 kävijää. Näyttelytoiminnan lisäksi Aboa Vetus Ars Nova -museolta löytyy vuokrattavia kokoustiloja. Järjestämme lisäksi erilaisia historiaan ja taiteeseen liittyviä yleisötapahtumia.

RSS syöte