Eläinten soiva karnevaali - lasten museopäivä su 19.3.2017

UUTINEN | julkaistu: 16.3.2017

Eläinten soiva karnevaali kutsuu lapsia viettämään viihtyisää museopäivää Aboa Vetus & Ars Novassa! Luvassa on ilottelua lasten esittämän musiikin tahdeissa sekä tutustumista arkeologisen Luutarha-näyttelyn luisiin eläimiin. Ravintola-kahvila M Kitchen & Café huomio päivän aikana pienet museovieraat tarjoilemalla runsasta perhebrunssia klo 11 alkaen.

Klo 13 museon aulatiloissa voi nauttia Turun konservatorion lapsioppilaiden esittämistä eläinaiheisista kappaleista. Esiintyjinä ovat piano-, viulu- ja sellotaiturit. Konsertti on osa Lasten musiikkijuhlien ohjelmistoa ja sinne on vapaa pääsy. Kesto noin 45 minuuttia.

Klo 14 lähdetään eläinopastukselle Luutarha-näyttelyyn ja tutustutaan menneisyyden eläimiin. Arkeologinen näyttely esittelee yli 30 eläinlajia ja kertoo eläinten kiinnostavasta historiasta. Opastus kestää noin 30 minuuttia ja sisältyy museon pääsylipun hintaan.

Lapset voivat halutessaan tuoda tapahtumaan myös oman pehmolelueläimensä, jolle voi esitellä Luutarhan eläimiä tai jota saa tanssittaa musiikin tahdissa.

Lisätietoja:

Maria Granlund, museolehtori (ma.)
Aboa Vetus & Ars Nova
p. 0207 181 637
maria.granlund@aboavetusarsnova.fi

RSS syöte