Tiedotus opettajille

Tiedotamme opettajille museon tarjoamista palveluista monin eri tavoin. Opettajien infotilaisuus järjestetään museolla aina kevät- ja syyslukukauden aluksi.

Ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista lähetämme opettajille tietoa pääasiassa sähköpostitse. Ilmoittautuaksesi sähköpostilistalle ota yhteyttä museolehtori Janna Jokelaan janna.jokela@avan.fi, 0207 181 637.

Sähköpostilistan tietosuojaseloste.

ETÄTAPAHTUMA: Opettajien syysinfo 27.9. klo 17–18

Opettaja - tervetuloa tutustumaan museon ajankohtaiseen tarjontaan!

Käynnissä olevan koronaepidemiatilanteen järjestämme museon perinteisen opettajien syysinfon tällä kertaa etänä Zoom-alustalla. Infotilaisuudessa kerromme museon syys- ja talvikauden näyttelyistä ja esittelemme tarjoamiamme opastus- ja etäopastuspalveluita. Samalla on mahdollista esittää museolle kysymyksiä ja toiveita!

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Pääset mukaan oheisesta linkistä: https://us02web.zoom.us/j/81849951170?pwd=cGRDSkJnNDY1dFgxYW1mcnJQUEhmdz09

Tapahtumaan voi liittyä 15 minuuttia ennen sen alkamista. Sovelluksen lataaminen ei ole välttämätöntä. Osallistua voi myös verkkoselaimella – suosittelemme Google Chromea.