OPETTAJILLE

AJANKOHTAISTA KOULUILLE

ETÄTAPAHTUMA: Opettajien syysinfo 27.9. klo 17–18

Opettaja - tervetuloa tutustumaan museon ajankohtaiseen tarjontaan!

Käynnissä olevan koronaepidemiatilanteen järjestämme museon perinteisen opettajien syysinfon tällä kertaa etänä Zoom-alustalla. Infotilaisuudessa kerromme museon syys- ja talvikauden näyttelyistä ja esittelemme tarjoamiamme opastus- ja etäopastuspalveluita. Samalla on mahdollista esittää museolle kysymyksiä ja toiveita!

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Pääset mukaan oheisesta linkistä: https://us02web.zoom.us/j/81849951170?pwd=cGRDSkJnNDY1dFgxYW1mcnJQUEhmdz09

Tapahtumaan voi liittyä 15 minuuttia ennen sen alkamista. Sovelluksen lataaminen ei ole välttämätöntä. Osallistua voi myös verkkoselaimella – suosittelemme Google Chromea.

Arkeologin etävastaanotot kouluryhmille Opi museossa -viikolla 5.-8.10.

Mitä olet aina halunnut kysyä arkeologilta?

Aboa Vetus Ars Nova tarjoaa valtakunnallisella Opi museossa -viikolla kouluryhmille mahdollisuuden varata ajan Arkeologin etävastaanotolle. Keskustelevassa tilaisuudessa museon arkeologi kertoo arkeologin työstä ja vastaa koululaisten kysymyksiin.

Arkeologin etävastaanottoja järjestetään Opi museossa -viikolla 5.-8.10. joka päivä klo 10.00 ja 13.00 ja ne ovat kouluille maksuttomia. Tilaisuuden kesto on 45 minuuttia ja se järjestetään Zoom-ohjelman kautta.

Paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Varaa aika omalle ryhmällesi museolehtorilta: janna.jokela@avan.fi tai 0207 181 637.

Oletko jo kokeillut ohjattua etäopastusta arkeologiaan?

Ohjatulla etäopastuksella arkeologiaan tutustutaan kuva- ja videoesityksen avulla. Kokonaisuuden kesto on 45 minuuttia. Katso esittelyvideo!

Lisätiedot ja varausohjeet