Tarinaniskentä

Kiitos tarinoiden kertojille ja kuulijoille!

Aboa Vetus & Ars Nova järjesti yhdessä Suomen Elämäntarinayhdistyksen kanssa Varsinais-Suomen tarinaniskennän mestaruuskilpailut keväisin vuodesta 2009 vuoteen 2017 saakka.

Tarinaniskentä on samaan aikaan pelkistetty ja äärimmäisen monimuotoinen kertomisen muoto. Tarinat ovat omakohtaisia, kertojalle tai hänen lähipiirilleen tapahtuneita asioita, jotka esitetään kilpailussa ilman rekvisiittaa tai muita ulkopuolisia tehosteita. Kilpailussa onkin vuosien varrella kuultu hauskoja, liikuttavia ja surullisiakin tarinoita kertojien elämästä.

Elämäntarinayhdistys järjestää tarinaniskennän alueellisia mestaruuskilpailuja useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Osallistujien ei tarvitse olla kotoisin kisapaikkakunnalta, vaan kukin voi valita sopivimman kisapaikan. Tarinankertomisen vuotuinen päätapahtuma, tarinaniskennän SM-kisat, pidetään heinäkuussa Kärsämäellä.

Lisätietoja alueellisista mestaruuskilpailuista, tarinaniskennän SM-kilpailusta, Elämäntarinayhdistyksestä ja Elämäntarina-lehdestä: www.elamantarina.fi

Aboa Vetus & Ars Nova kiittää lämpimästi kaikkia vuosien varrella tarinansa jakaneita!

Lisätiedot:
Näyttelyamanuenssi Ulla Clerc
ulla.clerc@aboavetusarsnova.fi
p. 0207 181643