Yksityistilaisuudet

Meiltä löytyy "se jokin" suunnittelemiisi yksityistilaisuuksiin, olipa kyseessä sitten yrityksen 20-vuotisjuhlat, karonkka, syntymäpäivät tai vaikkapa häävastaanotto.

Aboa Vetus & Ars Nova ja tilausravintola Aula Cafe luovat yrityksille ja ryhmille ainutlaatuiset puitteet yksityistilaisuuksien järjestämiseen Aurajoen kulttuurimaisemassa ja historiallisen Rettigin palatsin suojissa.

Aula Cafe tarjoaa tyylikkäät tilat ja herkulliset menukokonaisuudet 25 vieraan illallisista aina 300 hengen cocktail-tilaisuuksiin. Aula on mahdollista varata yksityistilaisuuksiin joko aamulla ennen klo 11.00 tai illalla museon sulkemisen eli klo 19.00 jälkeen. Lisätietoja www.aulacafe.fi tai puh. 0207 181 649.

Aula Cafe jatkaa toimintaansa 31.8.2016 asti, jonka jälkeen museon ravintola on suljettu 1.9.–21.9. remontin vuoksi.

Syyskuusta lähtien kokoustarjoiluista vastaa M Kitchen & Café. Lisätiedot ja varaukset Katja Nurmelta, katja.nurmi@mbakery.fi tai puh. 040 7350 337.

Yksityistilaisuuksiin on mahdollista liittää opastetut museokierrokset joko keskiaikaisen kaupungin raunioille tai nykytaiteen uusien ulottuvuuksien pariin. Tai jos haluatte pitää palaverin yksityistilaisuutenne yhteydessä, myös uniikit kokoustilamme ovat vuokrattavissanne.