Yksityistilaisuudet

Meiltä löytyy "se jokin" suunnittelemiisi yksityistilaisuuksiin, olipa kyseessä sitten yrityksen 20-vuotisjuhlat, karonkka, syntymäpäivät tai vaikkapa häävastaanotto.

Aboa Vetus & Ars Nova ja ravintola-kahvila M Kitchen & Café luovat yrityksille ja ryhmille ainutlaatuiset puitteet yksityistilaisuuksien järjestämiseen Aurajoen kulttuurimaisemassa ja historiallisen Rettigin palatsin suojissa.

M Kitchen & Café tarjoaa tyylikkäät tilat ja herkulliset menukokonaisuudet 25 vieraan illallisista aina 300 hengen cocktail-tilaisuuksiin. Tila on mahdollista varata yksityistilaisuuksiin joko aamulla ennen klo 11.00 tai illalla museon sulkemisen eli klo 19.00 jälkeen. 

Ravintola on suljettu 21.9. asti remontin vuoksi. Lisätiedot ja varaukset Katja Nurmelta, katja.nurmi@mbakery.fi tai puh. 040 735 0337.

Yksityistilaisuuksiin on mahdollista liittää opastetut museokierrokset joko keskiaikaisen kaupungin raunioille tai nykytaiteen uusien ulottuvuuksien pariin. Tai jos haluatte pitää palaverin yksityistilaisuutenne yhteydessä, myös uniikit kokoustilamme ovat vuokrattavissanne.