Ryhmät ja tilatut opastukset

Ryhmät voivat tilata oman opastuksen museoon itselleen sopivana ajankohtana. Yli 20 hengen ryhmät saavat lisäksi ryhmäalennuksen museon pääsymaksuista.

Kierroksen kesto

Opastettu kierros joko Aboa Vetukseen tai Ars Novaan kestää tunnin ja molempiin puoliin tutustutaan oppaan johdolla 1,5 tunnissa. Jos opastus on vain toiselle puolelle, ryhmä voi käydä tämän jälkeen toisella puolella itsenäisesti (aukioloaikojen puitteissa).

Opastusryhmän koko

Yhteen opastusryhmään suosittelemme korkeintaan 30 henkilöä (minimikokoa ei ole). Jos ryhmä on suurempi, tällöin kannattaa tilata useampi opas. Samaan aikaan voi kierroksen aloittaa yhdelle puolelle maksimissaan kolme ryhmää.

Kielet

Opastus on mahdollista tilata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Lisäksi tarjoamme opastuksia selkokielellä sekä kuvailutulkattuna.

Kysy mahdollisia muita kielivaihtoehtoja!

Hinta

Normaali pääsymaksu museoon on 10 € / henkilö, työttömille, eläkeläisille ja opiskelijoille 7 € / henkilö, yli 20 hengen ryhmille pääsymaksu on 6 € / henkilö.

Opastusmaksu on arkisin suomeksi tai ruotsiksi 65 € / tunti / opas, muilla kielillä 75 € / tunti / opas. Sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä vastaavat hinnat ovat 90 € ja 100 €.

Aikuisten teemakierrokset Aboa Vetukseen

Tarjoamme tilausryhmille teemakierroksen museon historialliselle puolelle Aboa Vetukseen:

Bonnes dames – moraali ja seksuaalisuus keskiajalla

Kierros kertoo naisen elämästä niin porvarisrouvan kuin ilotytönkin näkökulmasta. Rempseällä kierroksella asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä! Opastuksella kuullaan millaista oli syntyä tytöksi vauraaseen kauppiasperheeseen tai köyhäksi talonpojan tyttäreksi, kasvaa keskiajan Turussa naisena avioituen, synnyttäen ja lapsia kasvattaen. Myös museon arkeologisiin löytöihin tarjoutuu uudenlainen näkökulma – mitä kaikkea kampa, oluttynnyrin hana tai jalkovälissä roikkuva tikari voivatkaan symboloida? Kesto 1 tunti. Hinta on sama kuin perusopastuksella + 20 €.

Lasten teemakierrokset löydät nettisivujemme Opettajille-osiosta.

Työhyvinvointipalvelut

Aboa Vetus & Ars Novan työhyvinvointipaketeissa on kolme erilaista hauskaa kierros- ja työpajavaihtoehtoa museon taidenäyttelyihin.

Kahvitukset

Museomme yhteydessä toimii tyylikäs ravintola-kahvila M Kitchen & Café. Lisätiedot ja varaukset mkitchencafe@mbakery.fi, puh. 040-1979005.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Aboa Vetus & Ars Nova -museoon niin voimme suunnitella yhdessä sellaisen museokäynnin, joka sopii parhaiten juuri teidän ryhmällenne.

Puhelimitse 0207 181 635 / Asiakaspalveluamanuenssi Juha Sillanpää
Sähköpostitse info(at)aboavetusarsnova.fi tai tee varauspyyntö netissä.