M Kitchen & Café

Uusi ravintola-kahvila M Kitchen & Café palvelee museon asiakkaita tarjoamalla Suomen parhaita leipomotuotteita, lounasta, viikonloppubrunsseja sekä kokous- ja juhlapalveluita. M Kitchen & Café on avoinna joka päivä klo 11–19. Kesällä asiakkaita palvelee myös ihastuttava sisäpihan keidasmainen terassi.

Lounas 

Keittiömme valmistaa upeita lounasannoksia pöytiin tarjoiltuna sekä katamme tarjolle myös runsaan salaattipöydän. Lounasvaihtoehtoina salaattipöytä 9,90e ja päivän lämmin lounasannos 10,20€ tai salaattipöytä + lämmin annos 12€. Lounaaseen kuuluu vesi, leipä ja luomukahvia/-teetä. Lisäksi tarjoamme lounasasiakkaille leivokset ja kakkupalat huokeaan lounashintaan.
Lounas ma–pe klo 11–14.

Viikonloppubrunssit

Lauantaisin svengataan Jazz-brunssin tahdeissa. Paikalla on DJ soittamassa musiikkia, ja tarjolla on mahtavaa ruokaa, juomaa ja tunnelmaa. Lauantain Jazz-brunssi klo 11–15 hintaan 19,90 €.

Sunnuntaina herkkupöytä on täynnä oman leipomon tuotteita, kuten voileipäkakkua, suolaista piirakkaa ja kakkuja sekä salaatteja ja lämpimiä herkkuja. Sunnuntaibrunssi klo 1115 hintaan 19,90 €.

Ota yhteyttä

M Kitchen & Caféa johtavat Mikko Hietala ja Katja Nurmi. Tarjontaan voi tutustua tarkemmin ravintola-kahvilan verkkosivuilla tai tiedustelulla osoitteesta mkitchencafe@mbakery.fi tai numerosta 040 1979005.

Juhla- ja kokouspalveluihin liittyen voi ottaa yhteyttä sähköpostiin kokouspalvelut@mbakery.fi tai numeroon 040 1979005.