Museokauppa

Aboa Vetus & Ars Novan museokauppa on runsas lahjatavaramyymälä, johon on helppo poiketa ilman museokäyntiäkin. Museokauppa tunnetaan runsaasta postikorttivalikoimasta, herkullisesta Turun tumma -lakritsista, hauskoista leluista ja tyylikkäistä koruista.

Museokauppa on myös kirjakauppa, josta löytyy erityisesti historiaa ja taidetta käsitteleviä kirjoja. Mukana on sekä tutkimuskirjallisuutta että yleisteoksia, ja aina ajankohtaisia Turku-aiheisia kirjoja laidasta laitaan. Taidejulkaisuissa edustettuina ovat ajankohtaiset näyttelyjulkaisut kuin myös nykytaiteen ilmiöitä laajemmin avaavat teokset.

Museokaupan valikoimaan etsitään jatkuvasti uusia mielenkiintoisia tuotteita kestosuosikkien rinnalle. Valikoima vaihtuu sesonkien mukaan.

Aboa Vetus & Ars Novan kanta-asiakkaaksi liittymällä saat muiden etujen lisäksi myös 10 % alennuksen museokaupan valikoimasta. Kanta-asiakashakemuksen täytät kätevästi kassalla ja saat kortin sekä edut heti mukaasi.

Tutustu osaan tuotteistamme kuvagalleriassa:

Katapultti kynänteroitin 3eEläinfiguurit 2€ kplIhmeskooppi 4€Vahataulu 25€Munniharppu 5€Jääkaappimagneetit 5€ kplSammakkoprinssi (2cm) 2,5€Ankka-teesihti 10€Eläkesäästökukkaro 35€Karjalanpiirakkakukkaro, iso 13€, pieni 9€Turun puretut talot -pienoismalli, iso 3,5€, pieni 2,5€Washi-teippi 3€Pajuritsa 5€