Lasten syntymäpäivät

Seikkailukierros Aboa Vetuksessa

Aboa Vetus & Ars Novassa on mahdollista järjestää ikimuistoiset lasten syntymäpäivät sillä periaatteella, että vanhempien ei tarvitse tehdä muuta kuin tuoda lapsensa seikkailemaan.

Ohjelma

Synttärit muodostuvat kahdesta osasta: tunnin museokierroksesta ja ½ tunnin kutsuista.

Kierroksen voi valita kahdesta vaihtoehdosta. Seikkailukierroksella Aboa Vetuksessa lapset etsivät oppaan johdolla vihjeitä, tekevät tehtäviä ja tutustuvat jännittävän tarinan kautta keskiaikaiseen maailmaan. Ars Novan taidekierroksella lapset auttavat hajamielistä taiteilijaa tutustuen samalla värien ja materiaalien kiehtovaan maailmaan. Lopuksi jokainen seikkailija palkitaan ikiomalla tinaisella onnenlantilla, joka tehdään omin käsin museon lanttipajassa.

Vanhemmille lapsille (8-vuotiaista ylöspäin) seikkailukierroksen sijaan on mahdollista valita myös työpajasynttärit, jolloin lapset askartelevat ½ tuntia työpajassa ja käyvät tämän jälkeen oppaan kanssa tutustumassa museoon (myös ½ tuntia). Työpajavaihtoehtomme ovat grafiikka- tai nahkatyöpaja.

Tarjoiluvaihtoehdot ja hinnat

SyntymäpäiväkutsutSynttäreiden hinta riippuu lapsimäärästä sekä tarjoilusta. Meillä on kaksi valmista tarjoiluvaihtoehtoa:

Vaihtoehto 1: kakkua, keksejä, sipsejä, mehua/limua. Tämän paketin hinta 10 lapselta (minimi) on 151 € (lisälapset 15,1 €).

Vaihtoehto 2: täytetty tortilla, jäätelöä, hedelmää, mehua/limua. Tämän paketin hinta 10 lapselta (minimi) on 165 € (lisälapset 16,5 €).

Sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä hintoihin lisätään 20 € lisämaksu.

Kutsut soveltuvat hyvin 6–12 -vuotiaille ja suositeltu osallistujien maksimimäärä on 15 lasta. Jos lapsimäärä on yli 13, toivomme, että synttärisankarin toinen vanhempi lähtee mukaan kierrokselle. Oppaamme vastaanottaa lapset aulassa ja on mukana koko synttäreiden ajan.

Synttäreitä on mahdollista järjestää museon aukiolopäivinä klo 11.00–18.45 välisenä aikana (viimeinen mahdollinen aloitusajankohta on siis klo 17.15 ja tällöin kutsut ovat ensin, muina aikoina tilanteen mukaan).

Lisätiedot ja varaukset

Puhelimitse 0207 181 635 / Asiakaspalveluamanuenssi Juha Sillanpää
Sähköpostitse info(at)aboavetusarsnova.fi tai tee varauspyyntö.