Lasten syntymäpäivät

Seikkailukierros Aboa Vetuksessa

Aboa Vetus & Ars Novassa on mahdollista järjestää ikimuistoiset lasten syntymäpäivät sillä periaatteella, että vanhempien ei tarvitse tehdä muuta kuin tuoda lapsensa seikkailemaan.

Ohjelma

Synttärit muodostuvat kahdesta osasta: tunnin museokierroksesta ja 45 minuutin kutsuista.

Kierroksen voi valita kahdesta vaihtoehdosta. Seikkailukierroksella Aboa Vetuksessa lapset etsivät oppaan johdolla vihjeitä, tekevät tehtäviä ja tutustuvat jännittävän tarinan kautta keskiaikaiseen maailmaan. Ars Novan taidekierroksella lapset auttavat hajamielistä taiteilijaa tutustuen samalla värien ja materiaalien kiehtovaan maailmaan. Lopuksi jokainen seikkailija palkitaan ikiomalla tinaisella onnenlantilla, joka tehdään omin käsin museon lanttipajassa.

Vanhemmille lapsille (8-vuotiaista ylöspäin) seikkailukierroksen sijaan on mahdollista valita myös työpajasynttärit, jolloin lapset askartelevat ½ tuntia työpajassa ja käyvät tämän jälkeen oppaan kanssa tutustumassa museoon (myös ½ tuntia). Työpajavaihtoehtomme ovat grafiikka- tai nahkatyöpaja.

Tarjoilu ja hinta

SyntymäpäiväkutsutSynttäreiden hinta riippuu lapsimäärästä, tarjoiluvaihtoehtomme on:

Lajitelma makeisia, perunalastuja, mehu / vesi ja M Kitchenin herkulliset artesaanijäätelöt. Annokset tehdään kahvilan jäätelötiskillä ja lapset voivat halutessaan koristella annokset vaikka karkeilla. Hinta on 10 lapselta 160 € (minimihinta, lisälapset 16 €).

Sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä hintoihin lisätään 20 € lisämaksu.

Kutsut soveltuvat hyvin 6–12 -vuotiaille ja suositeltu osallistujien maksimimäärä on 15 lasta. Jos lapsimäärä on yli 13, toivomme, että synttärisankarin toinen vanhempi lähtee mukaan kierrokselle. Oppaamme vastaanottaa lapset aulassa ja on mukana koko synttäreiden ajan.

Synttäreitä on mahdollista järjestää museon aukiolopäivinä arkisin klo 11.00–18.45 välisenä aikana, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15.00–18.45 välisenä aikana (viimeinen mahdollinen aloitusajankohta on klo 17.00 ja tällöin kutsut ovat ensin, muina aikoina tilanteen mukaan).

Lisätiedot ja varaukset

Puhelimitse 0207 181 635 / Asiakaspalveluamanuenssi Juha Sillanpää
Sähköpostitse info(at)aboavetusarsnova.fi tai tee varauspyyntö.