Kokoustilat

Aboa Vetus & Ars Novan inspiroivassa ympäristössä Turun sydämessä järjestyvät kokoukset, seminaarit, luennot ja koulutuspäivät. Valittavanasi on kaksi uniikkia kokoustilaa, Biljardisali ja Factory.

Biljardisali

BiljardisaliPalatsin ylimmässä kerroksessa sijaitseva Biljardisali on 22-paikkainen juhla- ja kokoustila, josta avautuvat upeat jokinäkymät Turun kattojen yli. Se sopii erinomaisesti pienempiin asiakastilaisuuksiin.

Av-välineistö: kiinteä dataprojektori, Windows pc-kannettava, langaton nettiyhteys, piirtoheitin, valkokangas, fläppitaulu.

Factory

FactoryMuseon pääsisäänkäynnin vieressä sijaitseva Factory-monitoimitila muuntuu moneen ja kalusteet ovat helposti siirreltävissä toiveittesi mukaan. Siellä järjestät niin kokouksen, workshopin kuin pienimuotoisen tuote-esittelypäivänkin. Tilaan mahtuu maksimissaan 45 henkilöä (pelkät tuolit), luentosali-muodossa 40 henkilöä.

Av-välineistö: dataprojektori, Windows pc-kannettava, langaton nettiyhteys, piirtoheitin, valkokangas, fläppitaulu

Hinnat

Kokoustilojen hinnat ovat porrastetut tilaisuuden keston mukaan:

  • 200 € / alle 2 tuntia
  • 250 € / 2–4 tuntia
  • 300 € / yli 4 tuntia

Hinnat ovat voimassa arkisin klo 9.00–19.00. Jos tilaisuus alkaa aiemmin tai jatkuu klo 19.00 jälkeen, perimme vahtimestarikuluja 50 € / alkava tunti.

Kokoustarjoilu

Museon yhteydessä toimivasta M Kitchen & Cafésta voi tilata kokoustarjoiluja ja lounaan.

Lisätiedot ja varaukset mkitchencafe@mbakery.fi, 040-1979005.

Lisätiedot ja varaukset

Puhelimitse 0207 181 635 / Asiakaspalveluamanuenssi Juha Sillanpää
Sähköpostitse info(at)aboavetusarsnova.fi tai tee varauspyyntö.