Slow Art Day lauantaina 8.4.2017

UUTINEN | julkaistu: 3.4.2017

Slow Art Day sopii hyvin Mieke Balin ja Michelle Williams Gamakerin näyttelyyn. Madame B -näyttelyn videoteoesten kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Kuva: Jari Nieminen.Taidetta hitaasti ja hartaudella! Aboa Vetus & Ars Nova ottaa osaa kansainväliseen Slow Art Day:hin, jonka tiimoilta kannustamme kävijöitä erityisen kiireettömään museokäyntiin. Hitaan taiteen päivänä on tarkoitus katsoa taidetta rauhassa ajan kanssa, syventyä teoksiin ja niiden herättämiin ajatuksiin sekä tuntemuksiin.

Art Day on loistava tilaisuus ottaa haltuun museon ensimmäisen kerroksen täyttävä 19-osainen mediainstallaatio Madame B. Emotionaalisen kapitalismin tutkimuksia.Videoteoksen kokonaiskesto on kaiken kaikkiaan noin kaksi tuntia.

Ohjattu hitaan taiteen istunto klo 12–13

Lauantaina klo 12–13 on myös mahdollisuus osallistua ohjattuun hitaan taiteen istuntoon, jonka aikana syvennytään Kokoelman tekijät -näyttelyn teoksiin. Istunnossa sovelletaan Visual Thinking Strategies -menetelmää, joka sopii kaikille museokävijöille. VTS-menetelmän mukaisesti taideteoksia tutkimalla jokainen voi löytää taiteesta omia ainutlaatuisia näkökulmiaan: oikeita tai vääriä vastauksia ei ole!

Istunto sisältyy museon pääsymaksun hintaan ja siihen otetaan mukaan rajattu määrä osallistujia. Ennakkoilmoittautuminen museolehtori Maria Granlundille puhelimitse 0207 181 637 tai sähköpostilla maria.granlund@aboavetusarsnova.fi.

Kokoelman tekijät -näyttelyn teoksiin pääsee tutustumaan Visual Thinking Strategies -menetelmän avulla. Kuva Jari Nieminen. Taideteoksesta jokainen voi löytää omia ainutlaatuisia näkökulmiaan! Kuva Aboa Vetus & Ars Nova/ Jari Nieminen.

RSS syöte