Lapsiperheiden hiihtolomarieha 20.–26.2.2017

UUTINEN | julkaistu: 6.2.2017
Luutarhassa on paljon tutkittavaa myös pienille museovieraille. Kuvataiteilija Taru Muuraimen kuvitus elävöittää näyttelyä.

Hiihtolomalla lapset (ja eläimet) valtaavat museon!

Aboa Vetus & Ars Nova kutsuu lapsiperheet museoon Turun hiihtolomaviikolla 20.–26.2.2017. Teemana tämän vuoden hiihtolomariehalla on Luutarha-näyttely ja sen eläimet. Tarjoamme opastettuja kierroksia suomeksi, arkeologiaa, eläinaiheisen työpajan ja sanataidetta. M Kitchen & Café tarjoilee herkullisia eväitä ja runsaasta museokaupasta voi ostaa hauskoja tuliaisia kotiin viemisiksi.

Museokierros koko perheelle ma–su klo 11.30
Kierroksella tutustutaan elämään keskiajan Turussa ja tarkastellaan yhdessä Päiviö Pyöttiälän surrealistisia maalauksia, kokoelman taideteoksia sekä Okko Pöyliön vaikuttavaa kahdeksanmetristä piirustusta Takkahuoneessa. 

Luutarhan eläimet -kierros ma–pe klo 13.30
Luutarha on arkeologinen näyttely eläinten kiinnostavasta historiasta. Mitä kaikkea luita tutkimalla saadaan selville? Esillä on kokonaisia luurankoja ja pienenpieniä kalanruotoja. Näyttely kannustaa oppimaan ja kokeilemaan!

Paperieläintyöpaja ma–ke klo 12–15 (maksuton)
Ohjattu eläinteemainen paperityöpaja kutsuu askartelemaan museon pääsisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevassa Factory-tilassa.

Arkeologin päivystyskulma ti–ke klo 12–15
Tervetuloa arkeologin juttusille Luutarha-näyttelyyn!

Ohjattu eläintarinapaja to–pe klo 12–15
Laitetaan mielikuvitus liikkeelle ja kuullaan sekä keksitään Luutarhan eläimille uusia tarinoita taitavan sanataideohjaajan kanssa Luutarha-näyttelyssä.

Koko perheelle sopivat opastetut kierrokset ja työpajat sisältyvät pääsylipun hintaan (alle 7-vuotiaat ilmaiseksi). Eläinteemainen paperityöpaja Factory-tilassa on kaikille maksuton.
M Kitchen & Cafén herkullisena hiihtolomatarjouksena on vaahtokarkkikaakao ja minilaskiaispulla hintaan 6,70€.

Sunnuntaina 26.2. on luvassa myös Taideopastus klo 13.30 viimeistä päivää auki oleviin taidenäyttelyihin: Päiviö Pyöttiälä – itseoppinut surrealisti, Okko Pöyliö: Vartiovuori sekä Asetelmasta maisemaan -kokoelmanäyttely. Näyttelyihin johdattavat kuraattori Laura Ruohonen sekä taiteilija Okko Pöyliö.

Tervetuloa hiihtolomalla museoon!

Lisätiedot:
museolehtori Maria Granlund
maria.granlund@aboavetusarsnova.fi
0207 181 637


RSS syöte