Tiedotus opettajille

Tiedotamme opettajille museon tarjoamista palveluista monin eri tavoin. Opettajien infotilaisuus järjestetään museolla aina kevät- ja syyslukukauden aluksi.

Syksyn opettajien infotilaisuus keskiviikkona 27.9. klo 17.00

Tilaisuudessa kerrotaan syys- ja talvikauden näyttelyistä ja kouluryhmille tarjoamistamme vaihtoehdoista. Tulevan talven suurimpana juttuna on Turku Biennaali, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa talvikaudella ja se on osa Turun Elämyspolun valinnaista tarjontaa. Infon jälkeen on mahdollisuus osallistua opastetulle kierrokselle museon ajankohtaisiin näyttelyihin; Vuoden nuoren taiteilijan Tiina Pyykkisen näyttelyyn tai Aboa Vetuksen Luutarhaan. Infotilaisuus pidetään museon työpajatila Factoryssa. Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumaan etukäteen: 0207 181 637 tai janna.jokela@aboavetusarsnova.fi.

Ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista lähetämme opettajille tietoa pääasiassa sähköpostitse. Museon paperinen esite kouluille ilmestyy vuosittain tammikuussa. Voit ilmoittautua suorapostituslistalle, jolloin saat esitteen joka vuosi kotiisi tai työpaikallesi postitettuna.

Ilmoittautuaksesi sähköpostilistalle tai tilataksesi paperisen esitteemme, ota yhteyttä museolehtori Janna Jokelaan janna.jokela@aboavetusarsnova.fi, 0207 181 637.