Tiedotus opettajille

Tiedotamme opettajille museon tarjoamista palveluista monin eri tavoin. Opettajien infotilaisuus järjestetään museolla aina kevät- ja syyslukukauden aluksi.

Museon tiedotelehti kouluille ilmestyy vuosittain tammikuussa. Voit ilmoittautua suorapostituslistalle, jolloin saat tiedotteen joka vuosi kotiisi tai työpaikallesi postitettuna. Postituslistaa hoitaa museolehtori Maria Granlund maria.granlund@aboavetusarsnova.fi, 0207 181 637.

Kaikilla Turun museoilla on yhteinen sähköpostitiedotuslista museotiedote@lista.turku.fi. Listalle voi liittyä kuka tahansa, joka haluaa saada ajankohtaista tietoa Turun ja lähialueen museoiden näyttelyistä ja palveluista kouluryhmille. Viestejä listalle saapuu vain muutama kuukaudessa. Listalle viestejä lähettävät Aboa Vetus & Ars Nova, Forum Marinum, Sibelius-museo, Turun museokeskus, Turun taidemuseo ja Liedon Vanhalinna. Liittyäksesi listalle mene osoitteeseen http://lista.turku.fi/mailman/listinfo/museotiedote ja anna sähköpostiosoitteesi. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Kun olet vahvistanut liittymisen, lista on käytössäsi.