OPETTAJILLE

Aboa Vetus & Ars Nova tarjoaa monipuolista nähtävää ja tekemistä koululaisille ja päiväkoti-ikäisille. Näiltä sivuilta löydät käytännön tietoa museon tarjoamista palveluista koulusi vierailun suunnittelua varten!

Museolehtori on apunasi, kun haluat suunnitella juuri ryhmällesi sopivan, elämyksellisen museokäynnin. Kannattaa kertoa rohkeasti etukäteen omista toiveistaan vierailun ja opastuksen suhteen: museolehtori Janna Jokela 0207 181 637, janna.jokela@aboavetusarsnova.fi .

Luokkaretkipaketit

Koululuokkia varten olemme koonneet valmiita luokkaretkipaketteja, joihin sisältyy opastus ja työpaja. Museon pääsylippu oikeuttaa vierailemaan kaikissa näyttelyissä, joihin tutustumista voi edelleen syventää kirjallisilla tehtävillä.

Erikoiskierrokset

Aboa Vetuksen näyttelyt kertovat historiasta ja arkeologiasta. Päiväkoti- ja kouluikäisille tarjolla on omat erikoisopastukset: Pikku-Matin tarina ja seikkailukierros.

Ars Novassa on esillä taidetta kahdessa kerroksessa. 8.4.2018 asti talon täyttää 8. Turku Biennaali, johon on tarjolla Matka nykytaiteen keskipisteisiin -opastus 5. luokkalaisille ja sitä vanhemmille oppilaille. Pienemmille koululaisille taiteen perusteet avautuvat Taikkis – aistimatka taiteeseen -opastuksella, jolla taiteeseen pääsee tutustumaan kaikilla aisteilla.

Turku Biennaalin käyttöopas opettajille

8. Turku Biennaali kutsuu myös koulut vierailulle! Käyttöoppaasta löydät vinkkejä ja ideoita, kun suunnittelet ryhmäsi kanssa vierailua näyttelyyn.

Turku Biennaalin käyttöopas opettajille (pdf)